Bertie Braeken
Pad van aanvaarding
klaproos Home
klaproos Bertie Braeken
klaproos Directe hulp
klaproos Soundhealing
klaproos Reiki
klaproos Orgaantaaltherapie
klaproos Sjamanisme
klaproos Droomduiding
klaproos Encaustic art
klaproos Indianenschilden
klaproos Dreamcatchers
klaproos Aurareaden en Healen
klaproos Bachbloesemremedie
klaproos Reconnectieve healing
klaproos Innerlijke vrouw/man
BERTIE BRAEKEN

Iets over mezelf. Ik ben Bertie, woon in Amsterdam en heb meer dan tien jaar ervaring met het healen van mens en dier in mijn praktijk én op afstand.

Twaalf jaar geleden werd ik ziek en raakte ik mijn baan bij de krant kwijt. Dat zette mij aan tot een zoektocht naar de diepere betekenis van ziek zijn. Mede daardoor kwam ik op het spirituele pad terecht, iets waar ik nog steeds heel dankbaar voor ben. Het heeft mij inzicht gegeven in de zin van het bestaan

Tijdens een bezoek bij de Navaho-indianen in Amerika, had ik een bijzondere ervaring; vanaf dat moment stond het voor mij vast dat er meer was tussen hemel en aarde. Mijn leven veranderde totaal en met gretigheid verdiepte ik mij in bio-energetica, tantra, intuïtieve ontwikkeling, tai chi tao, werken met het medicijnwiel en sjamanisme. Ik leerde spelen op een didgeridoo en ik ontdekte de krachten van de klankschalen en gongs. Ik heb Reiki I, II en III gedaan en ben Reikimaster. Ik heb een driejarige opleiding voor aurareaden en healen afgerond. Inmiddels ook het derde jaar in de leergang als Healer afgerond. Ook afgerond de éénjarige cursus 'Leef je licht' en de jaarcursus 'De wereld is al geheeld', beide gegeven door Mandy van Klaveren, docente afkomstig van de Ranthia school voor toegepaste mystiek. De school waar ik een jaarcursus The Course (cursus in Wonderen) heb afgerond, en momenteel met een zelfstudie verder ga.

Je zult regelmatig achter mijn naam Shama-E tegenkomen, deze naam heb ik tien jaar geleden doorgekregen van mijn spirits. 'Shama' komt van shamaan en 'E' van engel; dus Shama-E.

Klankschaal Eitte roos Indiaan Encaustic art Dreamcatcher