Bertie Braeken
Pad van aanvaarding
klaproos Home
klaproos Bertie Braeken
klaproos Directe hulp
klaproos Soundhealing
klaproos Reiki
klaproos Orgaantaaltherapie
klaproos Sjamanisme
klaproos Droomduiding
klaproos Encaustic art
klaproos Indianenschilden
klaproos Dreamcatchers
klaproos Aurareaden en Healen
klaproos Bachbloesemremedie
klaproos Reconnectieve healing
klaproos Innerlijke vrouw/man
SPIRITUELE GESPREKKEN OF VRAGEN

Soms zit je vol met vragen over jezelf, ervaar je dingen waar je met collega's of familie niet over kunt, durft of wilt praten. Steeds vaker vertellen mensen mij dat zij het in hun omgeving niet kwijt kunnen, maar dat de behoefte er wel is. Daar spring ik op in.

In een twee uur durende sessie heb je de mogelijkheid om met mij samen een gesprek te voeren of je ervaringen te delen over spirituele zaken. Wil je meer weten over jezelf, kun je de juiste ingang niet vinden of wil je gewoon een en ander met me delen, dan kan dat. Ik heb veel ervaringen op dit gebied (lees het hier) en ik zal je - waar mogelijk - helpen met je vragen en luisteren naar je verhaal of de dingen waar je mee zit. In mijn inspirerende ruimte praten we erover onder het genot van een kopje koffie of thee.

Als afsluiting kun je kiezen uit een korte reiki-behandeling, soundhealing, klankschalenconcert, quantum touch of alleen het voelen van liefdevolle, helende handen.


Via contact kun je mij mailen en prikken we in onderling overleg een datum. Kosten voor deze sessie van twee uur: €85.

Ik woon in Amsterdam, makkelijk bereikbaar via het openbaar vervoer (de bus stopt voor de deur) of auto (gratis parkeren). Ik woon langs de A10, dus je hoeft niet door de drukke stad te rijden.
Klankschaal Eitte roos Indiaan Encaustic art Dreamcatcher