Bertie Braeken
Pad van aanvaarding
klaproos Home
klaproos Bertie Braeken
klaproos Directe hulp
klaproos Soundhealing
klaproos Reiki
klaproos Orgaantaaltherapie
klaproos Sjamanisme
klaproos Droomduiding
klaproos Encaustic art
klaproos Indianenschilden
klaproos Dreamcatchers
klaproos Aurareaden en Healen
klaproos Bachbloesemremedie
klaproos Reconnectieve healing
klaproos Innerlijke vrouw/man
Elke zondag: inloopmiddag

Het is de nieuwe tijd, er wordt niets meer voorbereid; op het moment zelf gebeurt het. Daarom bied ik mijn energie en ruimte iedere zondag aan.

Dat betekent voor jou dat je tussen 14.00 en 16.00 uur gewoon kunt komen zonder afspraak. Dat kan inhouden dat je die middag de enige bent of dat het volle bak is. Voor mij kan dat betekenen dat er niemand komt…

Als we met voldoende mensen zijn, maken we er bijvoorbeeld een inmiddels ‘traditionele’ Reiki-middag van. Ben je de enige dan kunnen we zien waar er verder nog behoefte aan is, klankschaalconcertje, soundhealing, chakrahealing, orgaantaalsessie, één of twee bijenwastekeningen maken geread door mij, informatie over andere vormen van healing. Zelfs een korte reading behoort tot de mogelijkheden of, als je niet lekker in je vel zit, een gesprek om te voelen waar het vandaan komt.

De prijs is 20 euro per keer. Voorlopig zijn de inloopmiddagen alleen in de komende twee maanden februari en maart 2010. De 1e zondag is 7 februari en de laatste zondag 28 maart.

Wil je toch je bezoek aankondigen, dan kan dat. Bel me de zaterdag voor de zondag dat je komt. Het antwoordapparaat staat altijd aan, gewoon inspreken. Als je mijn telefoonnummer nog niet hebt, kun je mij eerst mailen; ieder mailtje wordt direct gelezen. Je krijgt meteen een antwoord met mijn telefoonnummer.

Klankschaal Eitte roos Indiaan Encaustic art Dreamcatcher